Lamb Chop























BAHAN-BAHAN:

2 keping daging kambing (bahagian bahu)
1 sudu kecil thyme
1 sudu kecil rosemary
1 sudu besar sos tiram
1 sudu kecil lada hitam
1 sudu besar sos tomato
1 sudu kecil bawang putih cincang
2 cawan stok daging
Gula dan garam

CARA MENYEDIAKAN:

1.Perapkan kambing bersama thyme dan rosemary selama setengah jam. Kemudian panggang.
2.Kemudian hidangkan bersama sos lada hitam. Untuk membuat sos lada hitam campurkan lada hitam, bawang putih, sos tiram, sos tomato dan stok tulang. Renehkan kesemua bahan hingga pekat.

0 comments:

My Friends,My Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
www.my-resepi.blogspot.com. Powered by Blogger.
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons